Rooster

Voorlopig zijn we helaas weer gesloten.
Zodra we weten wanneer we weer open mogen vind je het nieuwe rooster hier.

We plannen per week de lessen/workshops in. Meestal op de vrijdagavond, wellicht nog extra in het weekend. Kijk hiervoor op de nieuwspagina en/of bij het rooster. We zullen bij de lessen rekening houden met corona (bijv. 1,5 m afstand tussen de koppels, niet wisselen, vaste danspartner). We kunnen maximaal 9 paren plaatsen in een les en je kunt alleen komen als je je aangemeld hebt. 

Je kunt altijd een losse les als proefles meedoen. Kosten:  €10,- per persoon.

Aanmelden per koppel, heb je geen danspartner, dan kun je je wel aanmelden. Je komt dan op de wachtlijst tot iemand zich voor de andere rol (leider/volger) aangemeld heeft. 

Voor de beginners/intermediate en intermediate/advanced lessen kun je per les meedoen. Een losse les is €15,-. Per 4 lessen is het €55,-. (of per 5 lessen (€68,-) Vol = vol.
Als je je aanmeldt voor een les verplicht je jezelf ook om de les te betalen, ook als je niet kunt/komt. Je mag wel iemand anders in jouw plaats sturen.

Betaling gaarne contant of pin bij de les, of overmaken op IBAN nr: NL03 INGB0004803697 t.n.v. Tango Centro te Den Haag o.v.v. je voornaam, lesdag en niveau

Vrijdag

Docenten: Jacques & Anita 
20:00 – 21:00  Beginners/Intermediate
21:00 – 22:00  Intermediate/Advanced

Zaterdag

Docenten: –

Zondag

Docenten:  –